Loading

Flis

3d etasjer med egne hender

Flis

Gulvbelegg med virkning på 3 d brukes i økende grad i utformingen av interiøret i hus og leiligheter. Verdier på 3 etasjer er ikke bare for dekorativitet, men også for høy pålitelighet og styrke, som ikke er besatt av andre typer gulv.

3d etasjer med egne hender

Flis

Gulvbelegg med virkning på 3 d brukes i økende grad i utformingen av interiøret i hus og leiligheter. Verdier på 3 etasjer er ikke bare for dekorativitet, men også for høy pålitelighet og styrke, som ikke er besatt av andre typer gulv.

Hvordan lage selvnivellerende 3D-etasjer med egne hender?

Flis

Faktisk oppstår dette problemet ikke bare blant de som er interessert i moderne typer leilighetreparasjoner. Når du først ser denne typen sex med dine egne øyne, begynner du ufrivillig å lure på: Hvordan kan du lage selvnivellerende 3D-etasjer med egne hender og hva slags mirakel er dette?

Hvordan lage 3d etasje med egne hender (video): trinnvis instruksjon

Flis

Stunning voluminous malerier på gulvet, som har fått stor popularitet rundt om i verden, har dukket opp takket være utviklingen av 3D-gulvteknologi.

Vi studerer 3d etasje - produksjonsteknologi og installasjon

Flis

Modern renovering i huset eller leiligheten er alltid ledsaget av et valg av interessant når det gjelder utforming av etterbehandling materialer.

Er det mulig å legge et laminat på varme gulv?

Flis

Laminat har mange bemerkelsesverdige egenskaper: slitestyrke, styrke, holdbarhet. Det er imidlertid kjent at dette belegget kan endre parametrene under påvirkning av fuktighet eller høy temperatur.

Guide til å jobbe med gulvbeleggeren - fra å velge blandingen for å helle laget

Flis

For høykvalitets montering av gulvbelegget, er det nødvendig å nøye utjevne underlaget. Det avhenger av dette, hvor vakkert den vender vil se, og også hvor lenge det vil vare.

Tilkobling av varmt gulv til strøm

Flis

Moderne boliger blir stadig mer utstyrt med varme gulv. Tross alt øker tilgjengeligheten av denne metoden for oppvarming med uendret høy effektivitet. Til tross for enkelheten i utformingen av varme gulv, kan de kalles det mest optimale alternativet for oppvarming av huset eller ekstra oppvarming av det.

Hvordan nivåer gulvet med egne hender

Flis

En justert gulv kan forvandle enhver leilighet, noe som gjør den mer moderne og koselig. Du kan tenke på utjevning av gulvbelegget ved å bestemme å legge laminat, linoleum, teppe eller sette på flis.

Hvordan fikse lagene til betonggulvet - testede monteringsalternativer

Flis

Ganske ofte i boligområder, er gulvet ordnet på tømmer, noe som gjør det mulig å bruke noen form for isolasjon og støyisolering, ulike materialer til tøffe gulv.

Enn å behandle lags fra putrefaction - et utvalg av impregnering og antiseptisk

Flis

Lags er støtteelementer som gir hele strukturen den nødvendige stivheten. Over dem er et gulvbelegg montert. For å kunne utnytte gulvet i lang tid, er det nødvendig å på en pålitelig måte beskytte treelementene fra putrefaction og skadedyr.

Hvordan kan forsterket nett for betong brukes?

Flis

Betongstein er en av de mest holdbare, men samtidig sprø materialer, spesielt når du arbeider på en "bøye". For å gi den økt styrke, blir det på armeringsstadiet brukt forsterkning, inkludert forsterket nett for betong spiller hovedrolle.