Loading

Flis

Hvordan forsterker gulvet under screed

Flis

Forsterkning av betonggulvet er gjort når ytterligere forsterkning av bunnen av rommet er nødvendig. I industriell konstruksjon er forsterkning av gulv i butikker og andre produksjonsanlegg obligatorisk.

Grov gulvbelegg på bakken: produksjonsfunksjoner, bestilling og trinnvis instruksjon

Flis

En slik kobler er laget i private hus, garasjer, uthus, industri- og lagerlokaler, i store handelshaller, på busstasjoner, etc.

Hvordan glatte linoleum på gulvet - rette på dekselet og riktig legging

Flis

Linoleum er et fleksibelt og fleksibelt gulvbelegg. Det er ganske enkelt å jobbe med det, men mange mennesker står overfor visse vanskeligheter når de installeres.

Overlapper gulvet på trebjelker

Flis

Det er to alternativer for arrangering av tregulvplater: på bjelker og på bjelker. Valget av denne eller den måten å utføre arbeidet på, avhenger av de individuelle egenskapene til lokalene og preferansene til eierne.

Som kan ikke brukes til gulvlagret

Flis

Hvis prosjektet om å bygge et hus eller reparere en byleilighet har tregulv, så vil produsenten stå overfor spørsmålet om å velge savet tømmer. Ikke hver nybegynner vet hva som ikke kan brukes til gulvlag.

Betongproportjoner for gulvbelegg

Flis

Som et gulvbelegg i landhus og leiligheter betong er pålagt for rekkverk. Byggematerialet oppfyller de høye kravene til pålitelighet, holdbarhet og enkel installasjon. Eventuelle uregelmessigheter og mangler i underlaget kan lett fjernes med en konkret løsning.

GVL for gulv

Flis

Før du legger de fleste av de ferdige beleggene, for eksempel laminat, linoleum eller teppe, er det nødvendig å forplan gulvflaten. En utmerket løsning i slike tilfeller er bruken av gipsfiberark.

Betonggulv på bakken: trinnvis instruksjon

Flis

Den enkleste og rimeligste måten å utføre en grov frakk til, er å arrangere betonggulvet på bakken. Selv om prosedyren ikke krever spesielle ferdigheter, er kvaliteten på det endelige kjønnet direkte avhengig av overholdelse av visse tekniske aspekter forbundet med arrangementet.

Betonggulv

Flis

Legging av ferdiggulv må utføres på det høyeste og faste fundamentet. I de fleste tilfeller fungerer betonggitteret som et grunnlag, som perfekt overflater, skjuler små feil og gir den nødvendige stivheten til belegget.

Typer av gulvbelegg for huset - vi velger det beste

Flis

Eventuelt arbeid på reparasjon av en leilighet eller hus er ferdig ved å legge gulvet. Noen ganger kan installasjonen utføres før hovedarbeidet begynner.

Hvilke gulv er best for en leilighet

Flis

På hvilke etasjer som skal velges for bolig, avhenger ikke bare den estetiske siden av interiøret, men også den økologiske og sanitære situasjonen. Å vite hvilke gulv som er best for en leilighet, må du vurdere deres grunnleggende tekniske og operasjonelle egenskaper.

Hvilken etasje er bedre i et privat hus, betong eller tre

Flis

Hva slags gulv er best gjort i et privat husStatistikk viser at palmer i hjemmet er eid av boligbygg. Ikke mange er klare til å bytte travle byer for et bortgjemt liv i en forstad eller utenfor byen i sitt eget private hjem.