Loading

Flis

Dedusting et betonggulv med egne hender

Flis

Betonggulv med kvalitetstøping er veldig pålitelige og holdbare. De tjener som et utmerket utgangspunkt for praktisk talt alle gulvbelegg, eller de selv kan oppfylle rollen som den utnyttede overflaten.

Hvilken etasje er best å gjøre i leiligheten

Flis

De grunnleggende spørsmålene i interiøret inkluderer avgjørelsen hvordan man lager gulvene i leiligheten, som bestemmer den generelle stilen til hvert rom.Det er viktig ikke bare den kunstneriske delen, men også motstanden mot slitasje, enkelheten i rengjøring, den økologiske komponenten og bare følelsen av komfort under foten.

Hvordan lage et gulv i landet

Flis

For å finne ut hvordan du gjør sex i landet på den mest optimale og billig måten, må du vite noen nyanser. Tross alt, gir et land av strid og sex også det er mange alternativer:

Slik helle et betonggulv i et trehus: fordeler, prosessteknologi

Flis

Ifølge eksperter med erfaring i reparasjons- og byggearbeid er betonggulv den mest holdbare og pålitelige. Det er slitesterkt og glatt, det er en ideell overflate for legging av fliser eller gulv på alle gulv.

Hvordan lage et gulv av kryssfiner i en leilighet

Flis

Kryssfiner er et universelt materiale, det er perfekt for å lage kryssfiner gulv i en leilighet med egne hender. Hovedbetingelsen er etterlevelse av grunnleggende regler og nyanser, oppmerksomhet og omhyggelig tilnærming.

Hvordan lage et varmt gulv i et hus på bakken

Flis

Når du planlegger å lage et varmt gulv i huset på bakken, er det tilrådelig å gjøre konstruksjonen i to trinn: først, på de lavere lag å fylle grov slips, og bare etter at den modnes, det legge alle de andre lagene.

OSB komfyr - klassifisering og valg av klasse

Flis

OSB (orientert sponplate) er et materiale som er vellykket brukt i konstruksjon og i produksjon av møbler. Eksternt ligner det et sponplater, men det er en betydelig forskjell i det nye materialet.

Bruk av selvherdende gulv med høy herding, deres fordeler og måter å stable i trinn

Flis

Under reparasjonsperioden i et hus eller en leilighet, er det ofte en situasjon hvor det er nødvendig å utføre et gulvbelegg på kort tid, og det er ingen tid å vente til den stiger helt.

Hvordan legge et laminat i forhold til et vindu

Flis

Laminatgulv er et veldig populært gulvbelegg med gode ytelsesegenskaper, som slitestyrke, praktiske egenskaper, holdbarhet. Materialet er ganske enkelt i pakking, som med omhu og nøyaktighet, selv en person som ikke er forberedt på den profesjonelle planen, kan håndtere.

Hvilke typer gulvbelegg finnes og hva er bedre å velge? tips

Flis

Grunnlaget for interiøret i ethvert hus, leilighet eller kontorlokaler - gulv. I dag er det et stort antall gulvbelegg, som kan velges for romdesign.

Hvilke liners er plassert under linoleum?

Flis

Om behovet for å bruke en linoleum underlag diskusjonene er utført av både fagfolk og hjemme amatør mestere.Mange sier at du ikke trenger å bruke det, og til og med kaller det bortkastet penger.

Gulv i badekaret - forskjellige muligheter for å arrangere et kvalitetsgrunnlag

Flis

Arrangementet av gulvet i et privat dampbad bør gis spesiell oppmerksomhet. Nivået på komfort i bruk og funksjonaliteten til badet avhenger av hvor godt det er gjennomtenkt og implementert dets design.