Loading

Parkett

Hvordan lager du en selvnivellerende 3D-gulv selv?

Parkett

Selvnivellerende gulv blir en stadig mer populær finish.Kjører dem selv er ikke så vanskelig, hvis du forstår godt hva de er.En klar trinnvis instruksjon og video leksjon vil bidra til å gjøre alt arbeidet riktig og raskt.

Oversikt gulv gulv: typer, størrelse, sammenligning

Parkett

Du kan allerede høre de endelige akkordene i reparasjonen: veggene er ferdige, gulvbelegget legges. Det er på tide å oppsummere bunnlinjen. Alt ved første øyekast er bra, men bare absolutt ikke etterlater en følelse av ufullkommenhet.

Fyr under fyllingsgulvet

Parkett

Blant herrene er det en oppfatning at fyrtårn for et selvutjevende massegulv ikke er nødvendig. Dette er imidlertid ikke sant. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du skal bruke beacons på riktig måte.

Helling av et varmt gulv - hvordan riktig å lage en kobler

Parkett

Ved installasjon av sement-sand- (betong) -plater, er det nødvendig å følge strengt med arbeidsteknologien. Ellers kan en slik base under gulvet med oppvarming sprekke som et resultat av en konstant forandring i oppvarmingstemperaturen til kjølevæsken som beveger seg langs varmekretsen.

Hvilken etasje er best gjort på gangen

Parkett

Teateret begynner med en henger og et hus eller en leilighet med en hall. Dette rommet skal være komfortabelt, koselig og komfortabelt.Et gulv i gangen skal være praktisk, holdbart, ikke glatt og, om mulig, vakkert.

Hvordan velge riktig materiale til gulvbelegg?

Parkett

Før du begynner å jobbe med produksjon av sement eller betongrør, bør du avgjøre hvilket materiale det skal gjøres[Klikk på bildet
å øke]Hvis du vil ha et godt flatt gulv, bør du tenke på skikket.

Hvordan lim linoleum

Parkett

Linoleum er et populært gulvmateriale som har bevist seg over mange år og i hjemlige forhold, og har blitt brukt til kommersielle formål. Linoleum passer raskt og kvalitativt, tar store mellomrom i litt tid, fjernes raskt i tilfelle reparasjon, det er godt rengjort og holder et godt utseende i lang tid.

Kryssfiner eller OSB på gulvet: Velg hva som er best

Parkett

OSB-plater ble produsert for mer enn 30 år siden, da det var et underskudd på kryssfiner i byggemarkedet. Dette materialet ble laget av tynn, limt sammen flis, som en billigere analog av kryssfiner.

Hvordan bygge linoleum med egne hender?

Parkett

Når rommet er klart for å legge gulvet, kan du velge materialet. Hvis valget falt på linoleumet, må du bestemme størrelsen på rommet, for ikke å kjøpe ekstra meter.

Enheten av en dampbarriere på et gulv: hvordan å stable og hvilke materialer du skal velge

Parkett

Når man arrangerer lokaler, spesielt med høy luftfuktighet, er det svært viktig å ikke forsømme leggingen av dampspærren.

Hvordan beskytte tømmer av et tregulv fra rotting

Parkett

Hei, jeg har et tregulv i hallen. Gulvet ble åpnet i de nærliggende stuene. I rommet lengst unna tørt gulv gangen, på kort gangen til rommet ikke bare råtnet logger, men også bærer et par felger.

Hvordan lage et gulv i garasjen med egne hender riktig

Parkett

Byggingen av garasjen din er en ansvarlig prosess, fordi resultatet av resultatet avhenger av sikkerheten til bilen og det praktiske å jobbe med. Feil oppstilling av en av bygningselementene i garasjen kan føre til konstant fuktighet, støvgenerering eller etterfølgende deformasjoner.