Loading

Parkett

Forsterkning av gulvbelegg

Parkett

Ved å legge moderne gulvbelegg drømmer hver eier om å gjøre det nye gulvet helt flatt. En utmerket måte å oppnå dette på er å fylle armert betongrør.Forsterkning av gulvbelegg

Kan jeg sette en ny linoleum på en gammel?

Parkett

Om alle fordeler og ulemper ved å sette en ny linoleum på en gammel, argumenterer det fortsatt. For denne typen gulv er det kontraindikasjoner, i nærvær av hvilken denne typen legging ikke vil tillate å oppnå et resultat av høy kvalitet.

Mesh for gulvbelegg

Parkett

Forsterkning av skredet spiller en viktig rolle i installasjonen av gulvet. Det er det forsterkende laget som gir basen den nødvendige styrke og reduserer risikoen for ødeleggelse ved krymping av strukturen.

Overlapper gulvet på trebjelker

Parkett

Det er to alternativer for arrangering av tregulvplater: på bjelker og på bjelker. Valget av denne eller den måten å utføre arbeidet på, avhenger av de individuelle egenskapene til lokalene og preferansene til eierne.

Betongkarakteristikker for å fylle gulvet i garasjen

Parkett

Det er flere meninger om merket av betong for å huse gulv i garasjen. Noen anbefaler maksimale besparelser, noen - for å oppnå maksimal styrke av belegget.

Instruksjoner for helling av betong i en privat boligbygging

Parkett

Etter at installasjonen av støttestrukturene er fullført, begynner de å fullføre. Den enkleste versjonen av det harde laget er helling av gulvet over betongoverlappingen i det nybygde private huset.

Funksjoner av å legge gulvet fra DSP på tre logger, fordeler, ulemper

Parkett

I arrangementet av private hus, er leiligheter, sement-sponplater mye brukt. Spesielt er de i etterspørsel, hvis du trenger å rette overflaten umiddelbart, forkorte reparasjonsperioden.

Enheten av betonggulv på bakken i et privat hus med egne hender

Parkett

For at huset skal være komfortabelt og komfortabelt å leve i, må det ha en kvalitet, slitesterk, slitesterk, pålitelig og slitesterk gulv.

Hvordan man betong gulvet i garasjen

Parkett

Garasje er "hjemme" av bilen og det andre hjemmet for sin eier. Garasjens vegger og tak beskytter bilen mot regn og vind, men til gulvet har eieren alltid høye krav knyttet til:

Betonggulv i et privat hus

Parkett

Enheten av et betonggulv er en ideell løsning for en industribygning, verksted, garasje, verksted, første etasje i et privat hus. Mange lager et betonggulv i et trehus. Det har en lang levetid, rimelig.

Forsterkning av betonggulv

Parkett

Concreting, utført med stor hastighet i store områder, er den mest økonomiske måten å utjevne den gamle og utstyre den nye gulvet. Etter herding blir en jevn overflate en ideell base for en hvilken som helst overflate.

Fra hvilket bord gjør gulvet

Parkett

Byggingen av langsiktig og høykvalitets tredeksel omfatter ikke bare problemene med overholdelse av teknologi, men hvilke brettene som trengs for gulvet, basert på funksjonene i driften i hvert rom.