Loading

Parkett

Gulv på bakken riktig kake for betonggulvet: + Video

Parkett

Betonggulv på bakken i et privat hus er en kjent, universell måte å arrangere en pålitelig og varm base på. På grunn av bruken av nye typer isolasjon får vi en god varmeisolasjon av hele gulvet, noe som fører til en reduksjon av kostnadene for verktøy.

Hva bør være tykkelsen på betonggulvet i garasjen

Parkett

Betonggulv anses tradisjonelt som den mest egnede for en garasje. Den er slitesterk, estetisk attraktiv, billig og holdbar. Men hva skal være tykkelsen på betonggulvet i garasjen, og fra hvilke lag skal det bestå?

Rå gulvet i trehuset: 5 beste alternativer, ordninger og en trinnvis veiledning for bygging

Parkett

Grove gulv har flere typer for formål og metode for installasjon. Først bør de vurdere deres egenskaper og forskjeller, og deretter snakke i detalj om byggemetoden.

Slik helles gulv i et privat hus - regler for å hente skred

Parkett

I private hus er tre- eller betonggulv svært populære i dag. Hvis det er et konkret fundament, må du vite de detaljerte instruksjonene for hvordan du skal fylle gulvene i et privat hus for å få en perfekt flat, slitesterk og holdbar overflate - det er hva artikkelen handler om.

Valg av automatisering for gulvvarme kontroll

Parkett

Når du installerer et romvarmesystem for varme gulv, oppstår spørsmålet om hvordan man skal håndtere vannoppvarmet gulv og elektrisk, hvilken termostat er bedre å kjøpe.

Hva å velge gulvlag: tømmer, lengde, tykkelse. Impregnering for gulvlag

Parkett

Eiere av privat eiendom fortsetter frivillig velger laminerte trekonstruksjoner, men ikke for lange perioder av drift. Tross alt er de iboende i økologisk kompatibilitet, lav vekt og relativt lav kostnad.

De viktigste typene gulvbelegg: deres fordeler og ulemper

Parkett

Gulv er grunnlaget for interiøret i hvert hus, leilighet eller kontor. For å gi kjønnene en estetikk og skjønnhet, kan en rekke typer belegg brukes.

Måter å designe skjøten mellom laminat og flis

Parkett

Ofte, når du utfører reparasjoner i en leilighet eller et hus, brukes flere materialer til å danne et gulvbelegg. I dette tilfellet er det nødvendig å bestemme hvordan forskjellige belegninger passer sammen.

Kryssfiner for gulv - hvilken kryssfiner er bedre for apparatets gulv i huset

Parkett

Kryssfiner er et sterkt, flerlags materiale laget av naturlig tre. De fysiske og mekaniske egenskapene og tekniske egenskapene til kryssfinér er bestemt av produksjonsprosessen.

Hvilke typer gulvbelegg finnes og hva er bedre å velge? tips

Parkett

Grunnlaget for interiøret i ethvert hus, leilighet eller kontorlokaler - gulv. I dag er det et stort antall gulvbelegg, som kan velges for romdesign.

Hvilken etasje er best å gjøre i leiligheten

Parkett

De grunnleggende spørsmålene i interiøret inkluderer avgjørelsen hvordan man lager gulvene i leiligheten, som bestemmer den generelle stilen til hvert rom.Det er viktig ikke bare den kunstneriske delen, men også motstanden mot slitasje, enkelheten i rengjøring, den økologiske komponenten og bare følelsen av komfort under foten.

Utrolig vakre alternativer for oppsett av fliser på badet: ordninger og tips fra fagfolk!

Parkett

Badet er oftest flislagt. Dette materialet er slitesterkt, hygienisk, lett å rengjøre. Men kostnaden for slike reparasjoner er betydelig, fordi de prøver å ordne alt slik at badet ser den beste måten i lang tid.