Loading

Oppvarming

Enn å dekke et betonggulv i garasjen

Oppvarming

Det mest populære materialet til gulvet i garasjen er betong. Den er motstandsdyktig mot fuktighet, ildfast og holdbar. Materialet har en ulempe - det absorberer lett fet olje, støv og smuss.

Betonggulv i et privat hus

Oppvarming

Betonggulv i et privat hus har nylig blitt veldig populært, og erstatter en tradisjonell trebase. Hvis eieren av herskapshuset ikke vil dele med plankgulvet, men han har et ønske om å gjøre det mer pålitelig og holdbart, betyr det at et godt grunnlag for det også er et betongrør.

Betonggulv i et privat hus

Oppvarming

Enheten av et betonggulv er en ideell løsning for en industribygning, verksted, garasje, verksted, første etasje i et privat hus. Mange lager et betonggulv i et trehus. Det har en lang levetid, rimelig.

Underjordisk etasje: forbruk per 1 kvadratmeter

Oppvarming

Å lage en gulvflate er en viktig og ansvarlig prosess som krever en forsiktig tilnærming til nyanser. Ofte brukes en spesielt hellet sammensetning med en liten beleggtykkelse for utjevning og korrigering av mindre ulemper.

Kryssfiner for gulv - hvilken kryssfiner er bedre for apparatets gulv i huset

Oppvarming

Kryssfiner er et sterkt, flerlags materiale laget av naturlig tre. De fysiske og mekaniske egenskapene og tekniske egenskapene til kryssfinér er bestemt av produksjonsprosessen.

Hvordan dekke gulvet: 12 måter

Oppvarming

H og en stor reparasjon kan ikke uten å bytte gulvbelegg, selvfølgelig, om nødvendig. For noen tiår siden hadde folk generelt ikke mye valg mellom parkett og linoleum, sortimentet av moderne utsalgssteder tilbyr noen ganger opptil et dusin overflater.

Hvordan utstyre betonggulvet på bakken i et privat hus

Oppvarming

Når man bygger et hus, oppstår spørsmålet om hvordan man skal installere et gulv i kjelleren. Denne type arbeid med sine egne hender har sine egne særtrekk, så før du gjør betonggulv på bakken på egen hånd i et privat hjem, ønsker du å utforske noen av funksjonene i aktiviteter og arbeid ytelse teknologi.

Hvilken metode er bedre å nivået på gulvene

Oppvarming

Overhaling skjer sjelden uten slike jobber som utjevning av gulvet. Kvaliteten på forberedelsen av denne horisontale overflaten påvirker levetiden til materialene som legges på teppe, fliser eller laminat.

Metoder for legging av fliser på gulvet

Oppvarming

Uten fliser i moderne boliger kan ikke gjøre, og minst ett rom i huset eller leiligheten har en keramisk gulv. For eksempel på gulv på et bad eller et bad - dette er det mest optimale alternativet.

6 metoder for vanntetting gulvet

Oppvarming

Høy luftfuktighet er fienden til mange byggematerialer. Gulvbelegg er ikke et unntak. Tregulv, for eksempel, under påvirkning av vann begynner å forfall, og betongbasen gjennomgår gradvis ødeleggelse.

Akryl kitt for tregulv

Oppvarming

D-007 akryl fyllstoff for tregulvANSETTELSEDen brukes til å fylle ledd og ledd mellom gulvbrett, samt å reparere feil og ujevnheter på gulvflaten.DISTINCTIVE EGENSKAPERDen har økt elastisitet, er ikke-krympende og fungerer i et lag opp til 10 mm.

Hvordan dekke gulvet i en leilighet

Oppvarming

Zatevaya hjem store reparasjoner, ikke å gjøre uten å endre gulvbelegg. Heldigvis - i vår tid er det ingen mangel på relevante materialer, men deres utvalg er så mangfoldig at du kan gå seg vill når du kommer til butikken.