Loading

Vinyl

3d etasjer med egne hender

Vinyl

Gulvbelegg med virkning på 3 d brukes i økende grad i utformingen av interiøret i hus og leiligheter. Verdier på 3 etasjer er ikke bare for dekorativitet, men også for høy pålitelighet og styrke, som ikke er besatt av andre typer gulv.

Hvordan lage 3d etasje med egne hender (video): trinnvis instruksjon

Vinyl

Stunning voluminous malerier på gulvet, som har fått stor popularitet rundt om i verden, har dukket opp takket være utviklingen av 3D-gulvteknologi.

Teknologi for utjevning av gulvet med kryssfiner under laminatet

Vinyl

Laminat legging er en ganske ansvarlig prosess, som krever grundig forberedelse av gulvflaten. Alle manglene i arbeidet vil uunngåelig føre til deformering av belegget og vil betydelig forkorte levetiden.

Hvordan lage selvnivellerende 3D-etasjer med egne hender - video, forberedelse og enhet på en støttebase

Vinyl

Moderne metoder for dekorasjon og innretninger av innvendig plass gir deg mulighet til å dekorere, passe til forskjellige plan i rommet og det generelle visuelle miljøet under generell stil.

Hva slags klebemiddel er nødvendig for legging av fliser?

Vinyl

Når du vender mot vegger med keramiske materialer, blir tykkelsen av limet når du legger flisen en viktig faktor. Det er derfor en av hovedoppgavene blir den riktige beregningen.

Stadiene for legging av keramiske fliser på veggene

Vinyl

Den første vertikale raden skal ligge i hjørnet, og deretter den nederste horisontale raden, og etter det kan du konsekvent trimme det gjenværende rommet.

Er det nødvendig å sette varme reflekterende materiale under det varme gulvet, som fliser legges på?

Vinyl

Herre! Fortell meg vær så snill, er det nødvendig å sette varme reflekterende under det varme gulvet, på hvilket fliser legges?

Hvilket gulvbelegg i garasjen å velge: typer og egenskaper av materialer

Vinyl

Gulvet i hvilken som helst garasje er ofte utsatt for mekaniske påvirkninger og aggressive kjemiske midler. Slike driftsforhold stiller spesielle krav til gulvbelegget i garasjen: det må være sterkt nok til å motstå negative påvirkninger og varige så lenge som mulig.

Hva er dimensjonene til gulvfliser?

Vinyl

Porselen fliser har nylig blitt brukt til å dekorere ulike rom som har høy luftfuktighet - kjøkken, bad og balkonger. I tillegg er dette materialet brukt til utvendig dekorasjon av bygninger og tilstøtende territorier - dette kan ses på bildet av fasader eller blindland.

Enn å behandle logger og et tøft gulv

Vinyl

Oversikt over komposisjonene for behandling av tregulvslagLags - en av de viktigste komponentene i gulvene i huset. Med hensyn til deres funksjon er de støtteelementene som gulvbrettene legges på.

Tregulv med egne hender

Vinyl

Et svært viktig stadium i arrangementet av en bolig er valget av et passende gulvbelegg og riktig installasjon. En av de mest fordelaktige alternativene er gulvet i tregulvet. Tre - miljøvennlig, "pustende" materiale med utmerket ytelse og egenskaper.

Hvordan lage gulvene på loggene i leiligheten?

Vinyl

Ofte, med henblikk på ytterligere varme- og lydisolering av gulvet, legges legging av trebjelker under trekkbunnen. Vanligvis kan denne gulvet monteres og lamineres, og linoleum med fliser og andre gulv.